Wednesday, December 30, 2009

Sebab semua dah menjangkau 20-an.

Sudah lama tak masuk blog sendiri, blog orang lain pun dah tak ambil kisah. Tak apa, disebabkan nak menjangkau tahun baru, saya pun hendak mengambil yang jernih kembali. Perbanyakkan input, kalau tidak, pegun sahaja fasa-fasa hidup saya. Jika pegun, bukan kehidupan lah namanya kan?

Dan oleh sebab saya dan kebanyakan kenalan saya sudah menjangkau 20-an, dan ada yang gatal-gatal dah nak berkahwinlah, bertunanglah apa menatang lah, saya syorkan kamu para pembaca untuk membaca ini.

Kelakar dan benar.

Saya mungkin seorang skeptik, dan saya juga mungkin seorang yang romantis. Terpulanglah kepada kamu untuk mentafsirkan sendiri.


5 comments:

N said...

dah lebih dari menjangkau dah ni

Jane said...

Hello N! Masih berkeliaran di sini? Hehe. Dah lebih menjangkau tak apa, wisdom comes with age.

N said...

di sini where? cyberworld. memang. tapi dah takde mood blogging dah. baca2 je boleh la.

Click to Climax said...

Why does it matter anyway? in 50 year's we'll all be dead.

Jane said...

N, di sini, in my blog.
Ken, woah your bet is 50? We'll see. ;)