Tuesday, March 10, 2009

The blame game,

Saya tipu bila saya kata tak kisah. Betul, saya tak tipu.

Tak tau lah nak cakap macam mana. Tapi, saya tak tipu. 

Saya tak nak tipu, tapi merunsingkan kepala otak, jadi saya tipu.

Jadi, jikalau saya tipu dan tak tipu dalam sekaligus - apa kamu nak buat?

Nothing. I knew it. Malas lah saya, menyampah juga.

Baca buku lagi best. 

8-). 8, fucking -).

9 comments:

Anonymous said...

i don't quite get this post entry. mind explaining? am an avid fan of your blog by the way.

jane said...
This comment has been removed by a blog administrator.
jane said...

"I lied when I said I don't care. Really, I'm not lying. I don't know how to say it, but I really am not lying about how I lied when I said I don't care. So, if I am not lying about how I lied, apa you nak buat? Tak ada apa-apa kan? Tau dah. Whatever lah."

Anonymous said...

hi, ini sedikit cebisan puzzle ;-)

http://aidirahimi.blogspot.com/2009/03/terimalah-seadanya-berfikiranlah-secara.html

pinknerd malas nak sign in said...

well nad, sacrifice yourself. lie to save your soul.

Anonymous said...

so what did you lied about? referring to anything specifically?

jane said...

anon yang bagi link,
terima kasih.

pinknerd yang malas nak signin,
i'm lying, i'm lying. God save my soul.

anon,
your ayat grammar tak betul.

plainMelayu said...

yes,baca buku memang best , lagi best daripada tak tipu tapi tipu serentak.

Ayyman Rahim said...

Kita selalu tak nak tipu, tapi kita terpaksa menipu. Ya kan? :)