Sunday, September 21, 2008

Dynamite,

Apa lagi yang dapat menemani diri selain Alex Turner mendendangkan lagu tentang kisah pemukauan seseorang terhadap dirinya walaupun si dia tidak melakukan apa-apa. Tidak adil, bukan? Alex Turner mepertaruhkan si dia tentu kelihatan hebat berdansa. Alex Turner juga tidak tahu bahawa si dia sedang memantau untuk sebuah kisah romantis atau tidak. Senang cerita, Alex Turner tak tahu apa yang si dia cari. Tetapi Alex Turner tahu bahawa si dia tetap akan kelihatan hebat berdansa.

Maybe not the dancing thing, because we don't do that. But you know.. It isn't fair.

8 comments:

Che Eduardo said...

There's this chick in class, that I have been washing my eyes with. I watch her from far away for the last two terms. Yesterday, she sat in front of me and said hi. I wanted to ask her name; but I didn't know how to start.

I'm suppose to be Che; in the great line of Guevara, but I was tongue-tied?! I blog and express my freakin mind yet I couldn't ask for her name.

Question: What song should I listen to?!

Ian Brown said...

Che, go listen to Agnes Monica's "tak ada logika"...it goes sumthing like this "cinta ini, kadang kala tak ada logikaaaa"... LOL!

Just kidding Che, chill...chill...

Perhaps u shud listen to The Stone Roses' "Sally Cinnamon", Che...

Cheers!

richard ashcroft said...

Ooohhh, si jejaka Alex Turner yang suka melihat kamu menari macam robot dari tahun 1984 tu kan? Dulu pernah terbaca dia nak masuk dalam kelab malam di kampungnya di Sheffield, tapi pengawal keselamatan tak benarkan. Jadi dia meradang dan cakap "hoi, kamu tak kenalkah siapa saya? saya Alex Turner, tau!!!" tapi si botak pengawal keselamatan tu cuma cakap "jadi? lu bawah umur, tak leh masuk dalam kelab nih, budak kecik!"...Hahaha...Macam-macam...

Jumping Jane. said...

che, you don't even know her name? adoi parah tu che! at least er tengok at the attendance list or something. haha.. stalkerish manner. sorry. you didn't learn that from jane! ask her je lahh!! a being with high percentage of testosterone must be brave!

i don't listen to The Stone Roses, but you should listen to Ian! :)

Ian, HAHA AGNES MONIKA. ADOI.

'frontman' verve,
album forth punya cover gila soothing. haha. and ya, alex turner yang suka melihat si dia menari seperti robot dari 1984. alex jual nama siot. tapi tak apa, dia best.

lala g* said...

kawanku, ive change my url - http://kitschnitsch.blogspot.com/

Che Eduardo said...

Tengoklah, nanti besok saya buat terserempak aje.. Testosterone?! I'm just bad at this game, OK.. Everybody thinks it's easy.. SIGH!!!

Che: Launching Mission Impossible..

Jumping Jane. said...

lala, noted, nanti bila patik rajin, patik tukar link!

che, tell me about it! SIGH, a BIG one. haha, i sound pathetic man.

lala g* said...

rajin kan diri andaaaaaaa. ahaha. ntah tangan ni gatal nak tukar :P